Servicetelefonen er åpen mellom Man-Fre 09.00-17.00 | Tlf: 400 00 451

Om Proff Varmepumper

Annapolis MD family enjoying a cozy heat pump home.

 

Proff Varmepumper har i flere år vært markedsleder på både salg og montasje av en rekke kjente merkevarer som for eksempel Fujitsu, Panasonic og Mitsubishi for å nevne noen. Vi tilbyr en total løsning i form av befaring, montasje og service samt salg av diverse tilleggsutstyr.


På grunn av vårt valg om å ikke være merkevare avhengig, har vi derfor opparbeidet oss bred kompetanse innen de fleste markedsledende varmepumpe merkene og kan stolt presentere et vidt spekter kvalitetsprodukter. Vi har et balansert fokus på kundemassen, og jobber derfor tungt inn mot både privat og nærings sektoren. Dette har gitt oss erfaring med salg og installasjoner med alt fra små og enkle monteringer til større og mer komplekse prosjekter.

 

Proff Varmepumper tilbyr totale løsninger skreddersydd den enkeltes behov og preferanser og vårt mål er å gi kunden løsninger som øker besparelsen og komforten i hjemmet, med kompromissløs kvalitet og med omtanke for miljøet!

 

HVOR ER PROFF VARMEPUMPER?

Med vår tilstedeværelse i alle de største vestlandske byene gir det oss en unik dekningsbredde utover i distriktene. Vi har valgt å legge våre kontorer strategisk utover Vestlandet og dette betyr i praksis at vi dekker alle områder. I tillegg har vi en avdeling i Oslo som betjener store deler av Østlandet.