Om Proff Varmepumper

Proff Varmepumper leverer varmepumpe og ventilasjonsløsninger til privat- og bedriftsmarkedet siden 2014. Vårt hovedkontor er lokalisert i Bergen, men vi har monteringsavdelinger over hele landet. Vi spesialiserer oss på å levere en totalpakke bestående av befaring, montering/installasjon og service, samt salg av diverse tilleggsutstyr. Dette er noe våre kunder setter stor pris på.

Kan vi hjelpe deg med noe?

Proff Varmepumper er Panasonic Pro Partner

Vi er en Panasonic Pro Partner-bedrift, og tilbyr alltid det nyeste fra en av verdens største varmepumpe-leverandører. I tillegg tilbyr vi også løsninger fra anerkjente og profesjonelle aktører som Mitsubishi og Fujitsu. Vårt utvalg er bredt, og inneholder alt fra de rimeligste modellene til mer kostbare produkter. Hos oss får du noe for enhver smak, og vi er alltid raske med å finne den optimale løsningen for hver situasjon.

Hvor finner du oss?

Med vår tilstedeværelse i alle de største vestlandske byene gir det oss en unik dekningsbredde utover i distriktene. Vi har valgt å legge våre kontorer strategisk utover Vestlandet og dette betyr i praksis at vi dekker alle områder. I tillegg har vi en avdeling i Oslo som betjener store deler av Østlandet.

Bergen (hovedkontor)

Stavanger

Haugesund

Ålesund

Nordfjordeid

Ørsta/Volda

Skien

Oslo

Kristiansand

Trondheim